Jdi na obsah Jdi na menu
 


Křenovice -FKD 2:0

Křenovice : FKD      2 : 0   (0:0)
Žluté karty : Janovský,Ignačák,Jelínek,Vondřich,Němec
Sestava : Hrušák – Vondřich,Jelínek,Gottvald,Ignačák – Petřek (8’Němec),Kroutilík (83¨Polášek),Ambroz,Janovský- Kabele,Lukeštík

     V Křenovicích se hrál velice zajímavý duel dvou celků z úplného popředí tabulky. Již první minuta dala jasně najevo, že se bude hrát útočně a s velkým nasazením. Již z prvního útoku jsme téměř zahrozili my, když se za obranou ocitl Janovský, ale míč špatně zpracoval. Domácí se zmocnili míče a předvedli rychlý kontr, na jehož konci se ocitl osamocený Kübl a z malého vápna trefil břevno. O 3 minuty později se před Hrušákem ocitl opět Kübl, ale tváří v tvář na našeho brankáře nevyzrál. Ten míč vyrazil do bezpečné vzdálenosti. My odpověděli v 8 minutě, když se ve vápně uvolnil Ambroz, poslal míč k tyči, ale domácí brankář Žák se prezentoval skvostným zákrokem.  Záhy hřiště opouští pro zranění Petřek. Poté vidíme snahu obou mužstev o ofenzívní pojetí. Domácí hrozí z centrů po stranách, my ze standardních situací. V 17 minutě se řítí hned čtyři domácí hráči na dvojici našich hráčů, ale Pavel Jelínek je dobře postaven a míč vypichuje. O chvíli později vidíme  centr do prostoru malého vápna, kde před Ambrozem jen těsně odvrátil jeden z hráčů domácích na roh. I nadále vidíme pohledný fotbal, v němž si mužstva nic nedarují. Šancí do půle, ale moc nevidíme. Ve 29 minutě ve vyložené pozici trefil hráč soupeře hlavu Gottvalda. V 35 minutě sám ve vápně Vosmek míří vedle. Ve 44 minutě krásně zatáhl míč podél vápna Kabele a jen o milimetry minul branku. Poslední slovo v první části mají domácí, kteří v nastaveném čase se dostávají do vyložené šance zásluhou Kübla, ale Hrušák zasáhl skvěle. 
     Po třech minutách druhé části střílí nebezpečně Kabele, ale opět minul branku. V 55 minutě putuje centr do našeho vápna, kde byl osamocený Procházka, který zakončil slabě. V 61 minutě se krásně uvolnil Ambroz, ale jeho střele chyběla razance. Ihned z protiútoku se zleva vřítil do šestnáctky Ledvina, a i když míč dobře netrefil, skončil v naší síti.  I přes obdrženou branku je zápas stále otevřený. V 64 minutě vidíme šance na obou stranách, ale bez efektu. V 77 minutě zahráváme trestný kop a ve vápně jsou naše dvě střely zablokovány. V 78 minutě se vřítil do vápna domácí Kübl ,ale minul. My stupňujeme tempo a děláme vše pro vyrovnání. Ovšem v 83 minutě zatáhl míč do vápna Procházka, nahrál ho pod sebe a pro nabíhajícího spoluhráče nebyl problém míč trefit k tyči. V závěru si vypracujeme ještě dvě šance. V 85 minutě zakroutil míč do vápna Lukeštík, kde přišla teč Janovského, která mířila jen těsně vedle brány. V 87 minutě přišlo krásné uvolnění Janovského od Poláška, ale Patrik sám před brankářem nedokázal trefit branku. To byla definitivní tečka za nadstandardním zápasem, který se divákům musel líbit. Naše mužstvo v něm nezklamalo, jen bylo málo efektní v koncovce.