Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.4. FKD A - PAČLAVICE 2:1 (0:1)

Brtníček D. - Kroutilík (82.Lecián), Jelínek P.,Ignačák, Slezák D. - Bébar ( 24. Jelínek M.), Švanda,Pytela, Kollár - Novotný Jakeš

 

Branky: Novotný (p.k.), Slezák D. - Barnet

  

V prvním jarním domácím utkání zavítal na drnovický stadion celek z Pačlavic. Podzimní utkání skončilo divokou přestřelkou 7:5, proto jsme se na utkání pečlivě připravovali. 

Z počátku byli aktivnější hosté, a v 10. minutě své usilí korunovali brankou v naší síti. Po naší nepřesnosti ve středu hřiště se míč dostal k Barnetovi, a ten nekompromisně zavěsil. Do další šance se hosté dostali v 16. minutě, ale Tylšerovu střelu Brtníček vyrazil. Hra domácích postrádala obvyklou lehkost a byla plná nepřesností.

Nicméně v 18. minutě nebezpečně hlavičkoval Pytela, gólman hostů vyškrábl míč na roh.

Domácí se postupně dostávali do tempa, vyústěním byla pěkná akce, na jejímž koci Pytela přihrál před prázdnou branku Novotnému - ten však na míč nedosáhl.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem ubránit jednogólové vedení, na naši polovinu hřiště se téměř nedostali.

Na straně domácích se v 50.minutě dostával do šance Novotný, ale nezakončil a v 55. zakončoval Švanda vedle.

Vyrovnání přišlo v 59. minutě. Ignačákova hlavička, poté co gólman nedosáhl na centr, mířila do sítě, ale hostující obránce tomu rukou zabránil. Červená karta a penalta, kterou Novotný s přehledem proměnil.

85. minuta - dlouhý aut Leciána, Jakeš těsně mimo.

V 88. minutě přišlo rozuzlení. Odražený míč se dostal ke Slezákovi,a ten hlavou z 16m zamířil přesně -2:1.

A potom už mohli domáci slavit.

Utkání mnoho fotbalové krásy nepobralo, bylo spíše bojovné.

Uznání zaslouží početný kotel hostujících fanoušků - vytvořili výbornou atmosféru a po celý zápas své mužstvo povzbuzovali.

Utkání shlédlo asi 300 diváků.