Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opatovice - FKD 3:5 ( 1:2 )

Opatovice   -    Drnovice        3:5  (1:2)

Sestava: Brtníček D. – Slezák D.(73. Zbořil V.), Kedzior, Slezák M., Farkaš – Kroutilík, Pytela(65. Lecián), Švanda, Žalud (84. Jelínek) – Novotný, Zbořil

 

                                                              

Branky:  Zbořil 3, Novotný, Pytela

                         

Rozhodčí : Novotný - Neděla, Plhal

                      

 

 

 

 Drnovičtí jeli na horkou půdu do Opatovic možná s mírnou nejistotou, ale s dostatečným sebevědomým. V chladném nedělním odpoledni se očekávala dobrá atmosféra a divácká kulisa, což se nakonec naplnilo. Nedá se říct, že souboj prvního s druhým začal nějak opatrně. Naopak již v páté minutě zahrozil svým průnikem a zakončením těsně vedle Kedzior. O osm minut později již branka padla, když Zbořilův centr nasměroval hlavou do branky Novotný. V jedenadvacáté minutě nastřelil Švanda břevno a znovu se potvrdilo pravidlo „nedáš-dostaneš“, za tři minuty domácí vyrovnali. Ve 43. minutě po ruce domácích ve vlastním vápně, proměnil s přehledem pokutový kop Zbyňa Zbořil. Do kabin se tak odcházelo za vedení Drnovic. Po přestávce patřilo dvacet minut jednoznačně Drnovicícm. Zvláště mezi 58. a 65 minutou, kdy zatížili naši hráči skóre Opatovic třemi góly.  Po přihrávce Žaluda se výstavně trefil Pytela a poté dvakrát zúročil krásné nahrávky Švandy a Novotného Zbořil Z..

 V 69. minutě znovu zazvonilo břevno domácí svatyně, tentokrát po hlavičce Michala Slezáka. V 81. se podařilo domácím snížit na 2:5 a za pět minut kopali penaltu, kterou upravili závěrečné skóre na přijatelných 3:5. Drnovice tak znovu potvrdily svoji kvalitu. Poděkování patří fanouškům Drnovic, jejichž skandování hnalo naše hráče za vítězstvím.

             

O. Jelínek ( trenér ) :

Utkání v Opatovicích jsme měli brzy pod kontrolou a s předvedenou hrou musím být spokojen. Hráči se na utkání těšili a v zápase využili svých zkušeností z vyšších soutěží. Menší kaňkou na kráse jsou dvě obdržené branky v závěru zápasu.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sulino - Zboril je buh!!!

Kurva jakto ze ten zboril nekope prvni ligu vole?!?!? a kolik stoji ten zdenek, ja bych si ho koupil do tymu...