Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.8. FKD - Ježkovice 4:0 ( 2:0 )

Branky: 13. Novotný, 19. Kedzior, 57. Novotný, 82. Švanda

                                              
Sestava: Brtníček D. - Kroutilík, Kedzior, Slezák M., Lecián (75. Hudec) - Böhm (55. Zbořil V.), Švanda, Pytela, Žalud - Novotný (60. Matula), Zbořil Z.

                                             

V prvním mistrovském utkání III. třídy OS jsme přivítali v derby utkání SOKOL Ježkovice. Soupeře jsme od začátku utkání přehrávali a vytvořili jsme si několik slibných příležitostí; jednu z nich proměnil ve 13. minutě Radek Novotný a druhou v minutě 19. Kedzior. Soupeř se mohl dvakrát prosadit Slavíčkem, ale trestný kop kryl brankář Brtníček, a samostatný únik zakončil střelou mimo domácí branku.

Ve druhé půli  se obraz hry nezměnil - domácí si neustále udržovali mírnou převahu, kterou zúročil opět Novotný a v závěru utkání se prosadil precizně provedeným trestným kopem ze 20m Švanda. Hosté se téměř k ničemu nedostali, a tak  více než tři sta diváků mohlo odcházet spokojeno - jak z předvedenou hrou, tak z výsledkem. Z nových posil byl nejvíce vidět R. Novotný, který ukázal, že v koncovce by mohl být platným hráčem.

                                                 
Trenér: Spokojenost s výsledkem i předvedenou hrou. Samozřejmě by se našly chyby, ale zápas měl celkově solidní úroveň i díky soupeři a Radek Slavíček se za stavu 1:0 ukázal jako kamarád, když svůj samostatný únik zakončil  nepřesně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář