Jdi na obsah Jdi na menu
 


31.8. KUČEROV - FKD 3:4 ( 1:2 )

 

                           rozhodčí: Jun                     

                                     

Sestava: Brtníček M. - Kroutilík, Hrubša , Slezák M., Lecián ( 87.Hudec )- Jelínek M. ( Zbořil V. ), Švanda, Farkaš,  Žalud- Novotný (73.Pytela), Zbořil Z.

                          

                                

K nelehkému zápasu přijely Drnovice do Kučerova, kde bylo důležité naplno bodovat. Kučerov v minulé sezoně hrál okresní přebor a motivace proti našemu celku mu rozhodně nechyběla. Přesto jsme se dostali do vedení ve 20. minutě po Leciánově  autu a Slezákově teči. Za pět minut se podařilo domácím vyrovnat, ale za dalších deset minut házel opět Lecián dlouhý aut, po kterém se trefil Novotný.  Od začátku druhého poločasu se domácí snažili o vyrovnání, které jim bylo věnováno v 55. minutě pokutovým kopem. V minutě šedesáte po Žaludově vypíchnutí a Novotného přihrávce zakončoval Zbyňa Zbořil  a Drnovce byli opět ve vedení. Když v 81 minutě tentýž hráč vstřelil čtvrtou branku našeho týmu, zdálo se že je rozhodnuto. Bohužel odpověď domácích přišla již za minutu a utkání se dohrávalo poněkud nervózně. I tak tři body putovaly do Drnovic, za což si hráči zaslouží pochvalu.   

        

Trenér O. Jelínek: Cenné vítězství u soupeře, který by měl být v popředí tabulky i když to zatím výsledkově nepotvrzuje. My jsme se prosazovali naší kombinační hrou a přes tři obdržené branky se naše defenziva zlepšila. Těžké utkání i pro rozhodčího a nechtěl bych takový zápas rozhodovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář