Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.9. DĚDICE - FKD B 0:2 ( 0:1 )

 
Střelci :
 
17.  Petr Sýkora & Baroš
53.  Robert Rogožan
 
 
Sestava FKD B :
 
 
Brtníček Marian - Hudec, Jelínek O., Polišenský, Hynšt - Matula ( 57. Jelínek M. ), Hrubša ( 27. Rogožan ), Zbořil V., Raška - Böhm, Sýkora ( 65. Račanský ).
 
 
 
     Utkání se odehrálo na kvalitním měkkém trávníku. Náš tým, do kterého po sérii zranění konečně nastoupil na post předstopera řízný bek Olda Jelínek, začal od první minuty velmi aktivně. Kombinační hrou jsme soupeře zatlačili do defenzívy a začali si vytvářet šance. Velké problémy dělal v první půlhodině svou aktivní útočnou hrou Olda Böhm. Připravil několik vyložených šancí. Jednu z nich zužitkoval Petr Sýkora v náš první gól.  Ve 27. minutě musel pro zranění odstoupit Štefan Hrubša. Doufejme, že to nebude nic vážného. Do hry naskočil na hrot útoku Bob Rogožan a Olda Böhm se stáhl do střední zálohy. Bohužel jsme se potýkali s naší slabinou - neproměňování šancí, takže víc branek již v první půli nepadlo.
     I ve druhém poločasu jsme byli aktivnější a jednu z šancí proměnil Bob Rogožan v uklidňující gól. V 57. minutě kvůli svalovému problému odstoupil ze hry Petr Matula a nahradil jej Michal Jelínek. Po naší druhé brance se soupeř snažil o obrat ve hře a asi na deset minut jsme se dostali do útlumu. Žádnou vážnější příležitost jsme ale soupeři nedovolili vytvořit a postupně jsme opět převzali iniciativu. Na posledních 25 minut naskočil do hry Pavel Račanský za již unaveného Petra Sýkoru&Baroše a nadělal soupeři obrovské starosti svou rychlostí. Dostal se do dvou vyložených šancí. Bohužel pro něj i pro nás je neproměnil, takže konečný výsledek zůstal 2 : 0 a příliš neodpovídá průběhu hry.
     Jako trenér chci poděkovat celému týmu za fotbalový výkon předvedený především v prvním poločasu. Ještě musíme zvýšit efektivnost střelby a budeme rozdávat radost sobě i fandům, kteří se na nás chodí dívat. Někteří z nich se za námi vydali i do Dědic a bylo je slyšet. Takže DĚKUJEME !!! 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář