Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.5. FKD A - HABROVANY 5:1 ( 3:0 )

Brtníček D.- Slezák D., Zbořil V., Fober (80.Raška), Lecián  – Farkaš (80.Jelínek M.), Švanda, Kroutilík, Žalud - Zbořil Z., Novotný

   

Branky: Žalud 3x, Zbořil Z. (pen), Novotný

    

V utkání 23. kola jsme přivítali na domácím hřišti soupeře z Habrovan. Domácí nastoupili bez dovolenkujícího kapitána Kemy a bez trenéra Jelínka, který měl studijní povinnosti.

Podle postavení týmů v tabulce mělo být utkání  jednoznačnou záležitostí domácího celku. Začátek utkání tomu i odpovídal.  

V 15. minutě nařídil rozhodčí za ruku hostujícího hráče pokutový kop, který Z. Zbořil proměnil. Hosté ovšem nesložili zbraně, bojovali, napadali domácí rozehrávku, a snažili se o rychlé protiútoky, ale bez gólového efektu.

Domácím se podařilo do přestávky odskočit na třígólový rozdíl, když se dvakrát  trefil Petr Žalud.

Všichni čekali, že to hosté ve druhém poločasu "zabalí". Opak byl ale pravdou, a hráči Habrovan  ještě přidali v úsilí o vstřelení branky.  Jejich snaha byla korunovaná alespoň čestným úspěchem - Jiří Pořízek střelou z 20m vymetl šibenici domácí branky. Byl to teprve druhý gól, který Drnovice na jaře dostali. 

Čtvrtý  gól přidal v závěru  Petr Žalud, který si hattrickem zajistil "omluvenku" na středeční brigádu. Petr se dostává  do střelecké formy - v minulém domácím utkání vstřelil také tři branky..Poslední gól vstřelil Radek Novotný.

   

 

Náhledy fotografií ze složky 17.5. FKD A - HABROVANY