Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - ŠVÁBENICE 4:3

Hráči Drnovic přijeli k utkání ZT v Morkovicích přímo z vydařeného soustředění v Čeladné. Utkali jsme se zřejmě s nejkvalitnějším soupeřem na tomto turnaji. Švábeničtí fotbalisté  dobře kombinovali a dostali se i do několika šancí, které nevyužili. Tu největší měli ve 24. minutě, kdy zahrávali po našem faulu pokutový kop, ale brankář Brtníček ho vyrazil. Platilo známé nedáš dostaneš, a tak jsme šli do vedení po krásné akci na jejímž konci byli D. Slezák a Z.Zbořil. Na začátku druhé půle jsme přidali druhý gól, když po  přihrávce Pytely přidal druhý gól Z. Zbořil. Po několika minutách se nádherně trefil Pytela z 25m. Švábenice si i v průběhu druhého poločasu vytvářeli šance, ale skórovali až v 63.min po dobře zahrané standartce. O chvíli později snížili po brejku na 2:3.

Na čtyři dva ve prospěch Drnovic zvyšoval M. Jelínek po střele z téměř nulového úhlu. V závěru utkání  nám trochu docházely síly, ale Švábenice už pouze snížily na čtyři tři. 

Hrálo se na kluzkém terénu a obě mužstva předváděla kvalitní fotbal. Pro Drnovice je to určitě potěšující výsledek s jedním z nejlepších mužstev OP.