Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kroužek B - FKD 2:8

    4.5.      KROUŽEK B - FKD  

                     2 : 8  ( 1 : 2 )

                                      

Sestava:  Brtníček- Jelínek M., Kedzior (21.Jelínek O.), Farkaš, Lecián – Račanský, Pytela, Švanda, Bohm (77.Dvořák)- Rogožan, Slezák M.

                                                           

Branky:  Rogožan 3, Slezák M. 2, Lecián, Farkaš, Švanda

                                                  

 Znovu nastupovali Drnovice  bez několika hráčů základní sestavy, tentokrát se přidal Zbyňa Zbořil, který plnil své trenérské povinnosti. Jak se již stává tradicí, naše mužstvo v úvodu zápasu prohrávalo od jedenácté minuty, z penalty 0:1. Poněkud rozverný poločas se nám však podařil vyhrát. Ve 27. minutě odcentroval Švanda,  po Slezákově teči hlavou se dostal míč k Rogožanovi, který zakončil. 1:1. Ve 31. minutě měl Bob druhý gól na hlavě , ale nastřelil břevno. O deset minut později rozehrával rohový kop Olda Bohm a opět skóroval Rogožan. Do kabin se odcházelo za poněkud ukecaného stavu 1:2. Po přestávce v 55. minutě se rozhodl Mira Lecián, že by mohl taky dát gól, „projel“ polovinou hřiště, narazil si s Rogožanem, a v klidu zavěsil. Skóre se měnilo znovu za devět minut, po dalším Bohmově rohu se poprvé v sezoně trefil Farkaš. O minutu později ještě skóroval Kroužek, 2:4.  Poté  to již byla záležitost Drnovic, tak jak celý druhý poločas. Branky přidali ještě Švanda, Rogožan a dvě Slezák. Co se kanadského bodování týče byl jistě nejlepším hráčem na hřišti Robert Rogožan, který tři góly vstřelil a na čtyři přihrál.

                                                 

                                                                 

 O. Jelínek ( trenér ) :     Vítězství které uspokojí, ale nenadchne. Soupeř nás moc neprověřil a hráli jsme na půl plynu. Na našem
výkonu mě vadí spousta zbytečných nepřesností a taktických chyb.
                                                                                             

                                           

                                                 

                           

FOTKY 

                                

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář