Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.5. FKD - Dražovice

11.5.  FKD - Dražovice C 

                                  

9 : 1 ( 3 : 1 )

     

Sestava:  Brtníček-  Farkaš, Slezák D., Kedzior ( Jelínek O.), Lecián – Jelínek M. ( 75. Dvořák ), Pytela, Švanda, Böhm- Rogožan ( 55. Slezák M.), Zbořil

                          

 Po čtyřech utkáních na hřištích soupeřů, jsme na domácím hřišti přivítali Dražovice C. V jejich týmu nastoupili bývalí drnovičtí hráči Červinka a Růžička. Vítězství v tomto utkání nám dávalo matematickou jistotu postupu.    

Od počátku utkání nebylo o vítězi pochyb. Hosté od začátku pouze bránili a na naši polovinu hřiště se dostávali jen sporadicky. Předvedli jsme několik povedených kombinací a pěkných střel.  Gól vstřelili téměř všichni hráči domácího mužstva - Švanda 2x, Rogožan, Böhm, Lecián, Pytela, Slezák M., Slezák D., Zbořil a Jelínek M. (vlastní).

Utkání řídil p.Adámek a přihlíželo asi 150 diváků.

                        

O. Jelínek   (trenér):    Potvrdili jsme roli jasného favorita a zajistili si tímto vítězstvím postup do III. třídy, což byl jeden z hlavních cílů. Chtěl bych poděkovat, hráčům, funkcionářům, fanouškům, sponzorům, obci a prostě všem, kteří nám tento postup přáli a nějakým způsobem pomohli.    

!!! Video a více fotek od Zdendykomeťáka v Navštěvní knize !!!