Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšný podzim FKD

Úspěšný podzim FKD

                

Do sezóny 2008/09 jsme vstoupili se dvěma mužstvy.

„A“ tým se, po postupu do III. třídy okresní soutěže, podařilo vhodně doplnit. Přišli střelec Radek Novotný, záložník Petr Žalud a brankář M.Brtníček.  Po počátečním sehrávání se mužstvo, pod vedením trenéra O. Jelínka, dostalo do výborné formy a předvádělo líbivý kombinační fotbal s velkým množstvím gólů. Nejvíce jich nastřílel R. Novotný – 23.

Nutno podotknout, že se nám vyhýbaly absence a celou podzimní část jsme odehráli téměř ve stejné sestavě.  Přezimujeme tedy na prvním místě tabulky s náskokem deseti bodů , který nám dává téměř 100% jistotu postupu do okresního přeboru, což je náš cíl.

Nově založený „B“ tým doplatil v úvodních kolech soutěže na nesehranost, a výsledky nebyly nijak radostné.  Postupně se vytvořila osa týmu – hrající trenér Polišenský, V. Zbořil, Bohm, Hrubša, Olejníček, M.Jelínek.  Tým se sehrál, a přišli i výsledky. Série devíti utkání bez porážky a nečekané první místo po podzimu hovoří za vše.

Co se týče doplnění týmů, uvažuje se pouze o získání jednoho hráče do „A“ mužstva.

Příprava na jarní odvety bude zahájena v polovině ledna. Stejně jako minulou zimu se zúčastníme turnaje v Morkovicích a je také domluveno přátelské utkání s rakouským Neudorfem.  Přesné termíny budou včas zveřejněny na našem webu   a na vývěsce.

Založili jsme také žákovské mužstvo pod vedením pana Milana Rašky. Všichni zájemci o kopanou z řad dětí, příp. rodičů (jako trenérů) mohou získat bližší informace u p. Rašky ( tel.723918288).

Za podporu našeho oddílu děkujeme OÚ Drnovice a  firmám KAFISTAV s.r.o. , RB elektromontáže, Tipsport bar Dukla, Restaurace SPORT Drnovice, AUTOJEŘÁBY Pytela, TRASKO a.s., ATESA s.r.o.

                                     

Do  roku 2009 přejeme hodně zdraví a těšíme se na setkání na našich utkáních.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář