Jdi na obsah Jdi na menu
 


Švábenice - FKD B

Švábenice - FKD B 2:3

Slavíček, Pytela, Slezák

M. Raška - J. Bula , I. Drbal , P. Měřínský , V. Zbořil - O. Böhm , Š. Hrubša , D. Švanda , R. Pytela - D. Slezák , M. Slavíček

Drnovičtí "mladíci" neměli před sezónou příliš velkou radost z masivního sestupu mužstev z okresního přeboru, ale po odehraných pěti kolech už mají všechna tři mužstva za sebou a zatím pokračují stále bez porážky. Po remízách v Lysovicích a doma s Pustiměří dokázali dokonce ve Švábenicích vyhrát.
Domácí nenastoupili k utkání v nejsilnější sestavě, ale přesto se v prvním poločase brzy ujali Milanem Stěničkou a Martinem Novotným dvoubrankového vedení. Hosté se jako obvykle snažili držet míč v přesné kombinaci a vytvářet si brankové šance postupným útokem. Svoje první brankové příležitosti nedokázali proměnit a tak byli nakonec rádi, když do poločasu dokázali Michalem Slavíčkem alespoň snížit na rozdíl jedinné branky.
Ve druhém poločase domácí dále hrozili z rychlých brejků, ale tentokrát se dokázali brankově prosadit hosté. Půl hodiny před koncem utkání David Slezák vyrovnal a za chvíli strhli hosté vedení na svoji stranu Radkem Pytelou. Domácím se přes velkou snahu nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku a tak po ztrátě bodu v minulém kole v Hošticích utrpěli první porážku v soutěži.