Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ráječko - FKD dorost 1:1

SK Olympia Ráječko – FKD 1 : 1 (0:0)

Branky: inkas. 65´pen. - 87´Forró pen.

Sestava: Novák-Vlček,Kostelka,Forró,Chytil-Machálek,Adler,Handl
                              - Dvořák,Pospíšil,Ševčík

Střídali: 16´Nohel(Adler),17´Bastl(Dvořák),70´Kocourek(Handl),78´Vykoukal(Bastl)

   K odloženému zápasu 2.kola jsme zavítali na hřiště Ráječka.
   Úvod utkání byl vyrovnaný.Bohužel již v 16´a 17´ jsme museli dvakrát vynuceně střídat(Adler, Dvořák).Moc šancí k vidění nebylo.Tu největší zahodili domácí těsně před koncem poločasu,kdy po našem autu a ztrátě míče jsme nechali soupeře odcentrovat,ale naštěstí hráč Ráječka z malého vápna přestřelil.
    Obraz hry ve 2.půli se nezměnil.Fyzicky vyspělejší hráči Ráječka byli důraznější v osobních soubojích.V 65´po nesmyslném faulu Ševčíka jsme domácím darovali penaltu,kterou proměnili – 1:0.V závěru utkání jsme přešli na hru se třemi obránci a na hrot se vysunul Adam Forró .Konečně jsme si vytvořili šance.Nejprve v 84´po centru Vlčka Forró těsně minul míč.86´opět po centru zprava Kostelka trefil břevno a Nohel z malého vápna přestřelil.V 87´byl v pokutovém území faulován Forró a nařízenou penaltu sám faulovaný proměnil – 1:1.

Trenér: Dnes to bylo utkání pouze o bojovnosti,hra postrádala přesnost,vůbec nejsme schopni udržet míč v kombinaci,spoustu situací řešíme zbrkle,bojíme se hrát pod tlakem,hodně zbytečných a nevynucených chyb.Takže stále je na čem pracovat. Dík všem hráčům,že se v konci utkání  porvali o výsledek.