Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pustiměř - FKD A 4:1

Pustiměř : FKD     4 : 1    (1:0)
Branku dal Kabele
žluté karty : 8´Ignačák, 67´Vaškeba, 78´Jelínek
Sestava : Hrušák -  Vaškeba,Gottvald,Jelínek,Petřek-Strnad,Adler,Ignačák,Raška-Kabele,Lukeštík-Němec,Kučera,Weber,Forró
    V třetím venkovním zápase jsme chtěli prolomit bodovou mizérii ze hřišť soupeřů a hlavně v první části zápasu jsme k tomu neměli daleko.
     Od úvodního hvizdu jsme byli aktivnější. Domácí hrozili hlavně nakopávanými míči za obranu, ve kterých vynikl jejich bek Spodný. První šanci jsme měli hned ve 3 minutě, kdy Raška našel ve vápně Kabeleho, který se kličkou zbavil obránce, ale jeho střela skončila v náručí brankáře Kotulána.  Poté jsme drželi míč více na našich nohou, ale žádná šance dlouho nepřicházela. Její náznak byl ve 21 minutě, kdy se před Kotulánem zjevil zprava Strnad, ale domácí brankář rychlým výběhem šanci zmařil. Ve 26 minutě běžel zprava na Kotulána Lukeštík, ale místo nahrávky Adlerovi, který byl před prázdnou brankou vystřelil, ale domácího brankáře nepřekonal. První šance domácích přišla z trestného kopu ve 29 minutě, kdy Lžičař trefil břevno. Ve 32 minutě hodil Spodný dlouhý aut, naši obránci míč odhlavičkovali na nohu domácího hráče a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě 1:0. Do konce první půle jsme další šance neviděli.
     V druhé části domácí vyrovnali hru. Naše optická převaha se ztratila. Na první šanci v druhé části hry jsme čekali do 59 minuty, kdy se zcela osamocený hráč domácích ocitl před Hrušákem, ale ten skvěle zasáhl. Hra se poté odvíjela mezi vápny. Čekalo se na chybu a tu jsme vyrobili my. V 70 minutě jsme ztratili míč na vlastní polovině a domácí skvěle sehráli přečíslení 2 na 1 a zvýšili své vedené. V 75 minutě jsme zahrávali roh, který hosté odvrátili ke Kabelemu a ten prostřelil hradbu těl před sebou a snížil. Kdo čekal náš tlak, byl zklamán. Naopak to byli domácí, kteří se chopili dirigentské taktovky a byli za to odměněni. Nejprve v 79 minutě z trestného kopu a poté 82 minutě z brejku 2 na 1. Tím byl stanoven i konečný výsledek.