Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kobeřice - FKD

Kobeřice : FKD     1 : 0     ( 1:0 )
Sestava: Hrušák – Vondřich,P.Jelínek,Gottvald,Ignačák – Petřek,Ambroz, Forró, Janovský ( 57´Kučera) – Kábele Lukeštík (69´ Strnad)

     Bez vstřelené branky se nevyhrává. Jenomže my jsme bez vstřelené branky nezískali ani bod. Přitom vše vypadalo nadějně.Úvodních deset minut jsme  byli jednoznačně lepší. Domácí nevěděli kam dřív skočit. Jenomže koncovka byla špatná. Již ve 3 minutě našel Ambroz za obranou Lukeštíka, který běžel na branku zlevé strany, vystřelil na zadní tyč a jen o kousek minul. V 6 minutě proběhl kolem čáry lemující velké vápno Kábele, vystřelil, ale jen do středu branky, kde stál připravený domácí brankář. V 10 minutě jsme již zvedali ruce. Kábele se dostal tváří , v tvář domácímu brankáři Hloužkovi, ale ten ho vychytal. Až v 15 minutě se v první šanci ocitli domácí, ale to jsme ji připravili my. Brankář Hrušák se nedorozuměl s Ignačákem, míče se zmocnil domácí Karásek a zpoza velkého vápna ho poslal do opuštěné branky, kam naštěstí přispěchal Jelínek a míč vykopl. Ve 23 minutě poslal Lukeštík trestný kop těsně nad břevno. Ve 27 minutě rozehráli domácí roh a nikým nehlídaný Zbořil poslal míč na naší branku, kde se ho snažil odkopnout Petřek na brankové čáře, ale míč pouze pozdvihl pod břevno. Kobeřice vedou 1:0!O dvě minuty později mohlo být srovnáno. Janovský našel za obranou naběhnutého Kábeleho, který obhodil vyběhnutého Hloužka a tím akce skončila, neboť sudí signalizoval ofsajd, který viděl puze on sám. Ve 33 minutě se v pokutovém úmezí zbavil Lukeštík obránce, míč si nachystal na střelu, ale trefil dalšího hráče domácích, který obětavě padl pod nohy našeho šutera. Ve 40 minutě se sám na Hrušáka řítil Karásek, ale náš brankář ho vychytal.

     Druhá půle se nese ve znamení naší územní převahy. Máme sice míč více na kopačkách, ale žádnou velkou šanci si nechystáme. Spíše vidíme nepřesné střely ze střední vzdálenosti a několik standradních situací. První vážnější šanci měl v 6 minutě Lukeštík, který byl na chvíli sám ve vápně, ale z úhlu zvolil střelu na přední tyč, kterou Hloužek vyrazil na roh. Z následného rozehrání vyrazil Hloužek míč před sebe a Gottvald míč poslal nad branku. V 64 minutě mohlo být rozhodnuto. Centr zprava našel nabíhajícího domácího hráče, který z malého vápna špatně trefil míč a my ho poslali do bezpečí. V 70 minutě podnikli domácí rychlý atak a zvoní břevno naší branky. V 73 minutě posílá Ambroz krásný míč přes zeď z trestného kopu, ale jen centimetry chyběly k tomu, aby bylo srovnáno. V 82 minutě posílá přízemní centr z levé strany do vápna Kábele, na který naběhne Gottvald a usměrňuje ho do branky, jenomže na brankové čáře předvádí parádní zákrok domácí Hloužek. V 84 minutě  tentokráte zatáhl míč zprava Petřek, který na hranici penalty našel Kábeleho jehož netrefený míč putuje ke Strnadovi, který je zcela sám na malém vápně, ale přestal hrát v domnění, že je v ofsajdě. Než se vzpamatoval , tak mu domácí míč ukopli. V závěru jsme vyvinuli ještě tlak na soupeřovu bránu, ale bez větší šance.