Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodějice - FKD A 5:6

Hodějice : FKD     5:6   (2:2)
Branky : 2 Lukeštík, 2 Šmerda, Gottvald, Adler
Střely na branku : 9:10, rohy : 6:6
 Sestava : Hrušák – Vaškeba,Gottvald,JelínekVondřich - Raška,Forró,,Adler,Handl – Lukeštík,Šmerda – Pospíšil,Bobál,Strnad
    Na těžkém terénu se hrál zápas s neskutečnou přestřelkou a zápletkou do poslední minuty zápasu. Přitom úvodní půl hodina zápasu tomu vůbec nenasvědčovala. 
    V úvodní čtvrthodince byli aktivnější domácí, kteří poslali do našeho vápna několik centrů, které však nehrozily žádným nebezpečím. První velkou šanci měl domácí hráč v 19 minutě, kdy se ocitl zcela nehlídán v našem vápně, ale jeho hlavička šla vedle. Ve 23 minutě vystřelil zpoza velkého Forró a jeho střelu usměrnil do sítě Gottvald a my šli do vedení. Z toho jsme se  dlouho neradovali. Ve 24 minutě se uvolnil Zápotočný a jeho střelu vyrazil Hrušák na roh z něhož míč skončil na hlavě stejného hráče a bylo srovnáno. V 33 minutě vyslal Adler do sóla Šmerdu, který udělal kliku brankáři a vrátil nám vedení. Ve 41 minutě domácí dokonale rozebrali naší obranu a Proch zacílil přesně.
    V druhé části hry se konaly brankové hody. V 57 minutě vypálil zpoza velkého Adler a míč se třepotal v šibenici. Domácí i potřetí srovnali zásluhou Zápotočného. Poté následovala naše velké představení.  V rychlém sledu se trefili Šmerda a dvakrát Lukeštík . V 69 minutě jsme vedli 3:6 a mohlo být lépe. V 77 minutě Strnadovi střelu z malého vápna vyrazil domácí brankář. V 80 minutě pláchl Pospíši,l našel nahrávkou do vápna Bobála a ten minul. V 82 minutě přišel brejk domácích a Uher korigoval výsledek. To, ale nebylo vše! V 86  minutě přilétl centr podél brankové čáry a na zadní nezaváhal Zápotočný a zkompletoval hattrick. Mohlo být hůře. V 89 minutě se po rohu ocitl sám na zadní domácí hráč, ale minul odkrytou část branky.
    Netaktickou hrou a velkou lehkovážností jsme během posledních minut málem prohospodařili velký náskok. To se v dalších zápasech nemůže opakovat jinak nám zbudou jen oči pro pláč.