Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD dorost - ROUSÍNOV 2:3

FKD dorost  - Rousínov    2 : 3 (1:2)

Sestava: Novák-Ondráš,Vlček,Ševčík,Suchán-Machálek,Kostelka,Pospíšil
                          - Chytil,Handl,Dvořák

Střídali: Nohel,Bastl

Branky:  3´ Handl,66´Bastl– inkas. 16´,31´,56´

   V generálce na první jarní mistrák jsme se utkali s Rousínovem.Zápas jsme odehráli na zadním hřišti. 
    Již ve 3´poslal golman Novák dlouhý výkop za obranu soupeře a Handl v samostatném úniku vstřelil vedoucí branku – 1:0.Z vedení jsme se dlouho neradovali.V 16´jsme zbytečně ztratili míč ve středu hřiště a Rousínov střelou pod břevno srovnal – 1:1.Ve 20´trefil Chytil tyč.V 31´opět po naprosto zbytečné ztrátě míče a tečované střele jsme inkasovali podruhé – 1:2.
   Ve 2.půli jsme nastoupili bez zraněných  Handla a Vlčka.V 56´to bylo již o dvě branky.Střední obránce soupeře obešel středem hřiště dva naše nedůsledně bránící hráče a kolmou přihrávkou našel útočníka,který podél vybíhajícího golmana Nováka střelou po zemi skóroval – 1:3.

V 66´po pěkné kombinaci narazil Pospíšil míč Bastlovi a ten snížil střelou po zemi – 2:3.V konci utkání,kdy hosté dohrávali v desíti, jsme měli několik standardních situací a rohů,ale vyrovnat se již nepodařilo.

Trenér: největším nedostatkem ve všech  přípravných utkáních byla obranná fáze.
 16 obdržených branek v pěti utkáních,většina po zbytečných chybách,nedůsledné a někdy i  alibistické bránění.Pokud nebudeme hrát v obraně zodpovědněji a organizovaně,těžko budeme vyhrávat.