Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD dorost - ROUSÍNOV 2:2

FKD dorost – Rousínov 2 : 2 (1:2)

Branky: 12´Pospíšil,89´Kostelka – inkas. 8´,16´

Sestava: Novák – Chytil,Vlček,Kostelka,Suchán – Machálek,Ševčík
                                - Černý,Pospíšil,Nohel – Dvořák

Střídali : 33´ Vykoukal(Černý),59´ Ondráš(Nohel),75´ Bastl(Dvořák),81´Vláčilík(Suchán)

       Rousínov,který ještě neztratil v soutěži ani bod,byl naším dalším soupeřem.
       V prvních 15 minutách byli k vidění tři branky.Nejprve v 8´jsme propadli na naší pravé straně,nechali jsme odcentrovat a důrazný útočník soupeře otevřel skóre utkání – 0:1.Naštěstí se nám podařilo ve 12´ vyrovnat.Černý poslal krásný míč za obranu,který zužitkoval Pospíšil – 1:1.V 15´jsme ve sředu hřiště nepřesnou přihrávkou poslali Rousínov do brejku,který zakončili brankou – 1:2.Ovšem tento neměl platit,protože padl z jasného ofsajdu! Do konce poločasu se již výsledek
nezměnil.
    Ve II.půli jsme se snažili o vyrovnání. Ovšem v 77´mohli hosté zvýšit náskok, ale naštěstí pro nás ve vyložené šanci skončila střela těsně vedle naší levé tyče.V 89´ jsme zahrávali standardku,hostující golman neudržel míč a důrazný Kostelka vyrovnal – 2:2.V poslední minutě při šanci Rousínova nás podržel golman Novák.

Trenér: podle postavení v tabulce byl Rousínov v utkání jasným favoritem,ale kluci si za bojovnost bod zasloužili.Po herní stránce máme stále co zlepšovat, ve hře je stále hodně zbytečných chyb a nepřesností.Je třeba si více věřit,nebát se hrát pod tlakem soupeře.