Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD B - M Málkovice

5. Š. Hrubša , 19. Z. Zbořil , 20. M. Jelínek , 72. Š. Hrubša , 73. Z. Zbořil
FK Drnovice B: R. Hrušák - V. Polišenský , I. Drbal , D. Slezák , J. Weber (57. J. Rozehnal)    - R. Pytela , D. Švanda , Š. Hrubša , O. Böhm - Z. Zbořil , M. Jelínek
TJ Sokol Moravské Málkovice: L. Ďuriník - D. Langhamer (60. R. Posolda)    , P. Harásek , R. Doupovec , K. Klvač - P. Kapounek , T. Kudlička , R. Trněný , M. Pavlík - J. Zbořil (19. R. Horalík)    , J. Sedláček
 Hráči zápasu: D. Švanda - M. Pavlík .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 89. Rozhodčí: Lazar Martin - .

Drnovické béčko opět "rozdávalo radost."
V Drnovicích tentokrát po dvaceti minutách bylo o výsledku rozhodnuto. Jen o několik málo stovek dnů než dvěstě let má čtyřčlenná záloha domácího mužstva a stále připravuje svými přihrávkami pro svoje mužstvo naprosto vyložené brankové příležitosti. Tentokrát v tomto ohledu vynikal Dušan Švanda, který svými finálními a předfinálními přihrávkami rozhodl o vítězství svého mužstva.
Domácí se již v páté minutě ujali Pištou Hrubšou vedení a ve své kombinační hře pokračovali i v následujících minutách hry. V devatenácté minutě poslal kolmou přihrávkou Dušan Švanda Radka Pytelu do úniku a obrana hostů jej v pokutovém území faulovala. Z penalty zvýšil Zbyněk Zbořil na dva nula a než se hosté rozkoukali unikl Radek Pytela podruhé a přesnou přihrávkou našel před prázdnou brankou Michala Jelínka a skóre se znovu měnilo. Do poločasu se hrálo za stálé převahy domácího mužstva, ale branky již nepadaly. V závěru poločasu se hosté usadili před brankou Romana Hrušáka a po jednom z rohových kopů zakončoval jeden z málkovických hráčů z "voleje" a domácí brankář jen reflexivním zákrokem udržel čisté konto.
Do druhého poločasu nastoupili hosté mnohem lépe, vytvořili si převahu a několik slibných šancí. Domácí obrana v čele s brankářem však odolala a po patnácti minutách se hra opět vyrovnala. Závěrečných dvacet minut patřilo znovu domácímu mužstvu. Hostující obrana zase příliš volně bránila hráče v nebezpečné blízkosti svojí branky a v sedmdesáté druhé minutě Dušan Švanda poslal nadýchaný centr na Štefana Hrubšu a ten zvýšil na čtyři nula. Jen o minutu později unikl znovu Dušan Švanda a přesným centrem našel Zbyňka Zbořila, který krásným "volejem" levou nohou uzavřel skóre zápasu.


Ohlasy k zápasu

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD B:    Po většinu utkání jsme měli jednoznačnou převahu, kterou jsme si vytvářeli klidnou kombinační hrou ve středu hřiště. Zaloužené vítězství našeho mužstva.

TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér Moravských Málkovic:    Dnes nedokázali naši hráči splnit pokyny, které jsme si před utkáním dali a protože domácí mužstvo bylo ve všech směrech lepší než my, zaslouženě zvítězilo.

Autor: Vítězslav Zbořil