Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD A - BRANKOVICE 1:1

FKD : Brankovice       1 : 1     (0:1)

Branku dal Adler

Žluté karty : Němec, Adler

Sestava : Hrušák – Vondřich,Slavíček,Gottvald,Weber – Petřek,Adler,Němec,Raška – Lukeštík,Kabele

  

Do Drnovic přijel v nedělní dopoledne nepříjemný soupeř z Brankovic, se kterým máme dlouhodobě špatnou bilanci a tříbodovou kolonku na naší straně bychom hledali hodně dlouho v historii vzájemných zápasů.

      Utkání jsme začali dle našich not. Byli jsme aktivnější, pohyblivější, jen nějaká velká příležitost chyběla. První vizitku na Kopřivovu bránu vyslal v 10 minutě Adler z hranice velkého vápna, ale hostující brankář byl pozorný. O tři minuty později našel Adler nahrávkou zprava Lukeštíka, který byl zcela sám na hranici malého vápna, ale než stačil vystřelit, přišel blok hostujícího hráče a bylo po šanci.  I když se hosté postupně více osmělovali, tak byla větší aktivita na našich nohou. Tuto mohl přetavit ve vedoucí branku Kabele, který se ve 29 minutě ocitl sám před Kopřivou, ale nedokázal ho propálit. Trest přišel rychle. Ve 32 minutě zahrávali hosté trestný kop téměř z poloviny, přetažený míč vrátil před bránu jeden jejich hráč a zcela osamocený Darmovzal poslal míč hlavou do sítě, 0:1. Tato branka nás hodně otupila a nebyli jsme schopni nic kloudného vytvořit. Naopak hosté se ve 39 minutě prezentovali pohlednou akcí, na jejímž konci pálil Navrátil a Hrušák musel míč vytěsnit na roh.

    Vstup do druhé části jsme měli lepší než hosté. V 51 minutě nádherně vypálil Raška a Kopřiva vyrazil míč na roh. Z něho jsme vytvořili obrovský závar, ale ani jedna střela neprošla do sítě. Poté jsme si vybrali slabé chvilky a dvakráte pustili hosty do přečíslení a ti ho dvakráte zkazili špatnou nahrávkou. V 60 minutě přišel kousek jako z Brazilské ligy. Tomáš Adler si dvakráte přehodil obránce a poté lehce poslal míč pod břevno. Bylo srovnáno a tribuny tomuto kousku tleskali téměř ve stoje. Poté byla vidět větší snaha na našich hráčích. V 75 minutě jsme chtěli vidět další branku v soupeřově síti, když Adler zatáhl míč po lajně, dal zpětnou nahrávku na nabíhajícího Vondčicha a ten neusměrnil míč do brány téměř z malého vápna. V 89 minutě vybojoval na pravé straně hřiště ztracený míč Raška, poslal prudkou nahrávku před branku, ale tam jsme se nedokázali prosadit. Zapás tak skončil první letošní plichtou a také první domácí ztrátou. Tu budeme muset vynahradit v Nesovicích, kde naše mužstvo hraje další zápas.