Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD A - BOHDALICE

FKD : Bohdalice      4 : 2    (1:0)
Branky : Vaškeba, Gottvald,Lukeštík,Adler
Asistence : Matoušek,Adler,Lukeštík
žlutá karta : Bobál
Střely na branku : 12 : 5, rohy : 11:4
    
Sestava: Hrušák-Vaškleba,Jelínek,Gottvald,Šmerda-Matoušek,Vondřich,Adler,Raška – Lukeštík,Bobál – Strnad,Weber,Handl,M.Slezák

    V sluneční nedělní dopoledne se na našem hřišti představil aktuálně druhý celek tabulky, kterému jsme měli, co vracet. V podzimním klání jsme utrpěli debakl 1:5. Oproti prvnímu jarnímu zápasu v Letonicích se naše hráčská lavička rozrostla o Strnada a Webera ml.
      Od úvodního hvizdu jsme byli aktivnější. Naší územní převahu mohl přetavit ve vedoucí branku Šmerda, který na sklonku 6 minuty naběhl na roh a zcela osamocený na malém vápně špatně trefil míč hlavou. O 2 minuty později zasekl ve vápně Lukeštík a jeho střela směřovala doprostřed brány. I nadále jsme byli více na soupeřově polovině, ale nic jiného než rohové kopy jsme nevytěžili. Hosté hrozili pouze z dlouhých autů. V 18 minutě vystřelil Adler, brankář Plchut jeho střelu vyrazil k Raškovi, ale ten nedokázal prostřelit Plchuta. Ve 20 minutě mohlo nečekaně udeřit na naší straně, když trestný kop z poloviny hřiště propadl k Paculovi a ten trefil tyč. Ve 32 minutě jsme se dočkali. Matoušek přetáhl míč od autové čáry až na zadní tyč, kde byl zcela osamocený Vaškeba, který nedal Plchutovi šanci. Ovšem ve 34 minutě jsme vyrobili neuvěřitelnou hrubku a zcela osamocený Neděla před prázdnou brankou trefil jen břevno. Ve 40 minutě Plchut vyrazil střelu zpoza velkého jen před sebe a poté musel rychle do souboje s Raškou, který vyhrál jen za cenu zranění a pro tento zápas skončil.
      V úvodu druhé části byla naše převaha markantní. Nejprve pronikl do velkého vápna Lukeštík, ale minul. V 51 minutě se k zblokované střele dostal Gottvald a sám před brankářem nezaváhal. V 53 minutě se řítila hned čtveřice našich hráčů na jediného obránce hostů. Adler míč zatáhl do vápna a na zadní tyči našel osamoceného Lukeštíka, který neměl problém trefit prázdnou branku. Od tohoto okamžiku hra upadla do podprůměru. Z něho vybočili jen brankové momenty. V 62 minutě prostřelil Pacejka hladovou zeď a snížil. V 69 minutě zatáhl míč do vápna Lukeštík a vrátil gólovou nahrávku Adlerovi, který sám před brankářem nezaváhal. V 75 minutě přišel dlouhý nákop z trestného kopu do vápna a naše nedorozumění a bylo sníženo. V 92 minutě se sám řítil na Hrušáka Pacula, ale Roman zasáhl skvěle. To bylo také ze zápasu vše.
     Bohdalicím jsme vrátili podzimní porážku a do tabulky si připsali první tři jarní body.