Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - Křižanovice 3:1

FKD : Křižanovice        3 : 0     (0:0)

Branky :  50´Kabele, 83´Lukeštík, 90´Weber

Sestava : Hrušák – Petřek,Slavíček,Gottvald,Vaškeba-Raška,Pytela,Němec,Adler-Lukeštík,Kabele-Strnad,Forró,Kučera,Weber

    V dalším domácím zápase jsme chtěli napravit porážku z Pustiměře, což sev dokonale povedlo.

Úvodních 15 minut se hrálo ve svižném tempu s naší mírnou převahou. Žádnou velkou střeleckou příležitost jsme, ale neviděli. Ve 20 minutě se poprvé jiskřilo před bránou hostů, když Petřek zatáhl míč zprava do vápna a jeho prudká nahrávka vyvolala závar v pokutovém území. Ve 22 minutě byl v obrovské šanci Lukeštík, který se kličkou zbavil obránce a mohl si vybrat, zda nahrát volným spoluhráčům nebo vystřelit. Zvolil druhou variantu a minul branku. O dvě minuty později zahrozili hosté, když do vápna vnikl Ragas, ale jeho střelu vyrazil Hrušák. Ve 28 minutě jsme zahráli roh a na několik pokusů jsme se snažili míč dotlačit do brány, ale marně. Poté jsme viděli i nadále naší aktivitu. Ve 41 minutě uvolnil Raška Kabeleho, před kterým byla opuštěná branka, ale zazvonila jen vnější tyč.  Tím byla první půle ukončena.

    Od úvodu druhé části jsme hosty zatlačili na jejich polovinu a náš tlak korunovali brankou v 50 minutě. Pytela udržel míč na hranici velkého vápna, ten se dostal ke Kabelemu, který přízemní střelou překonal hostujícího Klimčíka, 1:0. Branka vnesla klid na naše kopačky. Snažili jsme se být i nadále aktivní a střelit další branku. Blízko k ní byl Adler, který šel z úhlu na Klimčíka, ale ten skvěle zasáhl. V 69 minutě vypálil z hranice velkého Strnad a opět zasáhl Klimčík. Pojistka v podobě další branky přišla až v 83 minutě a to po nádherné akci. Strnad zatáhl míč po pravé lajně předložil ho do vápna Adlerovi, který ho posunul do leva na volného Lukeštíka a ten se nemýlil , 2:0. Tečku za utkáním udělal Weber, který pohotově uklidil nahrávku před branku do sítě hostujícího brankáře.

    Třetí domácí zápas jsme opět zvládli a teď se pokusíme udělat reparát z venkovních vystoupení na umělém povrchu v Otnicích.