Jdi na obsah Jdi na menu
 


BOHDALICE - FKD 5:1

Bohdalice : FKD   5 : 1   (0:1)
Branku dal : 5´Adler (Lukeštík)
Žlutá karta : Jelínek
Sestava : Hrušák – Vaškeba,Jelínek,Gottvald,Petřek-Adler,Kabele,Ignačák,Strnad-Lukeštík,Raška – Handl,Kroutilík
    Nový systém střídání prakticky umožní zasáhnout do hry všem hráčům a je podobný tomu v hokeji. Tuto novinku zdárně aplikovali domácí a získali tím vysokou výhru. 
      Úvod zápasu nám vyšel, byli jsme pohybliví a naši herní převahu jsme zužitkovali již v 5 minutě, kdy Lukeštík prostrčil míč mezi dva domácí stopery a mladíček Adler poslal míč podél vyběhnutého brankáře Vymazala do sítě. Poté se přece jen domácí trochu probudili a začali hrozit svými zbraněmi,  rohy  a především dlouhými auty, kterých měli spoustu. V 14 minutě vyhlavičkoval míč letící do naší branky Vaškeba.V 19 minutě se za naší obranou ocitl Novotný, ale Hrušák vytáhl skvělý zákrok. Ve 22 minutě zatáhl míč po lajně Strnad a přízemní střelou hledal zcela osamoceného Adlera ve vápně, ale skluz domácího beka přihrávku vychýlil na roh. Ve 35 minutě nejprve nebezpečně střílí domácí a o chvíli později z velkého vápna jen těsně minul Ignačák. Ve 41 minutě se sám na Hrušáka řítil Podaný, ale ten jeho střelu lapil, jakož i dorážku jeho spoluhráče. 
     Úvod druhé části nás zastihl v hlubokém spánku. Ve 48 minutě propadl míč po rohovém kopu a důrazný Pospíšil vyrovnal. V 52 minutě proběhl naší obranou Podaný, svým pohybem oklamal i Hrušáka a zavěsil do prázdné. Domácí měli herní převahu, ale naštěstí branky nepřicházely. V 58 minutě mohlo být srovnáno. Za obrannou domácích se objevil Strnad, jeho střelu chytil za velkým vápnem rukou domácí brankář Vymazal, míč se odrazil opět ke Strnadovi, který měl před sebou prázdnou branku, ale tuto minul. Poté se hodně diskutovalo o tom, proč Vymazal nedostal červenou. Ovšem, kdo se diskusím vyhnul, byl Adler, který se dvakráte skvěle uvolnil na pravé straně a dvakráte skvěle servíroval před branku. Ani v jednom případě jsme nedokázali usměrnit míč do branky. Poté udeřilo na naší straně. Nákop na velké vápno propadl naší obranou a Pacejka nádherně vymetl šibenici. Tím definitivně zlomil náš odpor. Snaha našemu celku nechyběla, ale hru ovládli domácí. Ti se ještě trefili dvakrát. V 78 minutě, když běželi dva na Hrušáka a v 88 minutě po centru od rohového praporku, kdy se důrazem prosadil jeden z domácích hráčů.
    Vstup do soutěže se nám nevydařil. Již v neděli 21. 8. však můžeme vše napravit, když hostíme Vícemilice.