Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD A - Křižanovice 2:2

FKD : Křižanovice       2 : 2    (2:2)
Branky : 44‘ Adler,45‘ Lukeštík
Žlutá karta : Lukeštík, střely na branku :  7:9
Sestava : Hrušák – Vondřich,Jelínek,Gottvald,Weber,Raška,Forró,Adler,Strnad,Lukeštík,Bobál – Pospíšil,Vlček,Šmerda
  
       V minulém kole jsme poprvé zvítězili a na tento výkon jsme chtěli navázat i tentokráte. Oproti minulému zápasu jsme měli k dispozici o dva borce více a proti nám stál soupeř, který ještě neztratil bod.
     Utkání o něco aktivněji začali hosté, ale první šance se počítali na naší straně. V rychlém sledu a to ve 4 a 5 minutě se ve slibných příležitostech ocitli Bobál a Raška. Zatímco Bobál míč špatně trefil, střelu Rašku kryl hostující brankář Klimčík.Třetí šanci jsme měli v 11 minutě, kdy se z boku řítil sám na Klimčíka Lukeštík, ale brankáře hostů nedokázal prostřelit. V 17 minutě vnikl do pokutového území hostující Dočekal, který byl sám před Hrušákem, ale místo střely zvolil nahrávku, kterou naši hráči zablokovali. V 25 minutě ukázal hostující Minks, co jde zahodit, když běžel zcela sám na Hrušáka, ale minul nejen jeho, ale i branku.  O dvě minuty později bylo zle. Hosté zahráli trestný kop, který skončil na hlavě Chalupy a následně v naší síti. V 33 minutě se před Hrušákem zcela sám ocitl Dočekal, ale náš brankář vytáhl skvělý zákrok. Svoji převahu v této části hry korunovali hosté druhou brankou v 33 minutě, když střílený centr od autové lajny poslal hlavou do branky opět Chalupa. Tato branka nás paradoxně nakopla a my viděli nečekaný zvrat. Ve 44 minutě poslal lehký oblouček z velkého vápna Adler a vyběhnutý Klimčík neměl šanci. V 45 minutě zahrál trestný kop Lukeštík a jeho přízemní střela skončila v síti. 
     V druhé části hry jsme viděli zajímavý fotbal. Více se útočilo a hra se hodně přelévala z jedné strany na druhou. Více šancí však měli hosté. V 50 minutě pohrdl jejich hráč vedoucí brankou, když zcela sám na malém vápně trefil břevno. V 53 minutě zatáhl Ondráček míč do vápna, našel osamoceného spoluhráče a ten nevyzrál na Hrušáka. V 64 minutě opět osamocený hráč hostů a opět Hrušák. V 74 minutě jsme vyprodukovali největší naší šanci, když Gottvald zatáhl míč po lajně a v malém vápně našel Šmerdu, který nedokázal prostřelit Klimčíka.  Zbytek zápasu se odehrál ve snaze obou mužstev o vstřelení vítězné branky, ale žádná větší šance už nebyla.