Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - Brankovice 2:0

FKD : TJ Brankovice    2 : 0    (1:0)
Branky : 5´Kábele, 62´Lukeštík
Žlutá karta : 25´Petřek
Sestava : Hrušák – Petřek ( 52´Klimek),Jelínek,Gottvald,Ignačák-Janovský,Forró,Kroutilík,Strnad-Kábele 72Ámbroz),Lukeštík (85´Suchan)   


      Před zápasem proběh tradiční kolorit se sestavou. Od minulého týdne se na marodku přihlásili další tři hráči a to Měřínský,Kučera a Ambroz. Naštěstí se dal dohromady Kroutilík a na lavičku usedl Ambroz. Proti Brankovicím jsme začali velice dobře. Prakticky hned z první vážné šance jsme šli do vedení. Lukeštík vysunul Kábeleho, který šel sám na Posoldu, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné branky. To běžela 5 minuta zápasu. V 10 minutě se na zadní tyči objevil Kábele a jeho střelu sráží obránce hostů. Ve 12 minutě přišla rychle sehraná akce, kdy Petřek posílá zprava centr do vápna a Kábele trefuje břevno. O dvě minuty později nebezpečně střílí, zpoza velkého vápna, Kroutilík, ale Posolda chytá. Další rychlá akce z pravé strany, kdy Janovský upláchl po lajně a poslal přízemní centr a dorážka Kábeleho je sražena na roh. Poté naše tempo poněkud uvadlo. Hra upadla do průměru a více na míči jsou hosté, ale s koncovkou si vůbec neví rady. Ve 28 minutě se sice dočkají branky, ale sudí vidí zpracování míče rukou. V 38 minutě kopeme trestný kop z 20 metrů. Lukeštík míč zakroutil přes zeď k tyči, ale Posolda se vyznamenal. 
      Úvodních čtvrthodina druhé půle nám moc fotbalové krásy nenabídla. Z ní vybočila jen akce střídajícího Klimka, který míč vyvezl a centr na volného Kábeleho odvrátil obránce hostů na roh. V 61 minutě předvádíme konečně pěknou fotbalovou akci, kdy po ose Lukeštík, Strnad , Janovský zakončuje posledně jmenovaný, ale Posolda míč vyráží. V 62 minutě našel pasem Janovský, Lukeštíka a ten jde do souboje s jediným obráncem, kterého obehraje o míč a lobem přehodí daleko vyběhnutého brankáře Posoldu a my vedeme 2:0! Po této brance máme sice častěji míč na nohou, ale vidíme spíše boj než technický fotbal. V 77 minutě skvěle zasáhl Jelínek, který vypíchl míč hráči hostů, který se už, už řítil sám na Hrušáka. V 82 minutě obral Ambroz o míč Tichého a postupoval zleva na branku hostů, ale jeho střela byla sražena na roh. Následný roh rozehrál Lukeštík a našel nabíhajícího Klimka, který z 9 metrů napálil míč volejem na branku, ale Psolda vytasil skvělý zákrok. Těsně před koncem byl ve skluzu opět Jelínek, když osamocený hráč soupeře už střílel na Hrušáka, ale jeho skluz ho připravil o míč. Zápas jsme nakonec zvládli, i když tentokráte to nebyla taková fotbalová paráda jako v Dědicích.