Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brankovice - FKD A 1:0

 

Brankovice : FKD      1:0     (1:0)

 

Sestava : Hrušák – Vaškeba,Slavíček,Gottvald,Jelínek – Raška,Vondřich,Adler,Weber – Lukeštík,Bobál

Žlutá karta : 81´Bobál, rohy (my/domácí) : 9:2, střely na branku (my/domácí) : 4:2

 

  Brankovice jsou naším asi nejméně oblíbeným týmem. S pevnou pravidelností na jeho hřišti prohráváme. Osud jsme chtěli změnit v nedělní dopoledne, ale zranění a další ztráty v sestavě nám komplikovali život.

    Do utkání jsme tradičně vstoupili aktivně a v 6 minutě jsme vyprovokovali slušný závar před domácí brankou, ale branku jsme z něho nedosáhli.  I nadále jsme trávili více času na soupeřově polovině, ale šance se rodili na straně domácích. V 17 minutě Jiří Proniuk zcela osamocen loboval Hrušáka, ale na brankové čáře zasáhl Gottvald. V 18 minutě došlo k jedinému gólovému okamžiku zápasu. Domácí rychle rozehráli míč z trestného kopu a následnou nahrávku do vápna jsme odvrátili na velké vápno, kde stál domácí Novák, který ho nekompromisně napálil k tyči. Poté jsme viděli stejný obrázek. My se snažili více držet míč a domácí hráli na rychlé brejky. Ve 30 minutě se nám podařilo překonat obranou past a hned naši dva hráči Bobál a Raška běželi na domácího brankáře Kopřivy, který však osvědčil rychlý sprint a míč stačil těsně pře našimi plejery odkopnout.  V 38 minutě zpoza vápna nádherně vypálil Bobál a skvostný zásah vytáhl Kopřiva, který míč vytlačil na roh.

    V 55 minutě se sám na Hrušáka řítil domácí hráč, i když jeho postavení zavánělo ofsajdem, ale na našeho brankáře nevyzrál. O tři minuty později zatočil Lukeštík roh do brány a na čáře míč odkopl hráč domácích. My jsme vyvíjeli velkou snahu o vyrovnání, snažili jsme se překonat obranný val domácích. Ti však byli hodně nebezpeční směrem dopředu a my museli bát stále ve střehu. V 70 minutě vyrobil chybu Slavíček  a sám hráč domácích váhal se střelou na naší branku, až mu do  ní zajel Jelínek a odvrátil nebezpečí. Poté se šance počítali na naší straně. V 78 minutě se nepovedený centr Jelínka snášel do šibenice, ale Kopřiva byl na místě. V 83 minutě vnikl do vápna Raška, ale v souboji upadl a my získali jen roh. V 86 minutě kopal trestný kop Lukeštík a míč skončil na tyči.  Minutu před koncem poslal centr do vápna Slavíček, Vondřich hlavou prodloužil na Bobála a ten minul branku.

    V Brankovicích jsme opět nebodovali, i když jsme k tomu tentokráte byli hodně blízko.